martes, 18 de noviembre de 2008

¿Estáis seguros de los que veis?


A veces la ciencia se confunde con la magia, y es que no es para menos.... Muchas leyes de la física, parecen jugar con nuestros sentidos. O acaso podrías responder siempre de forma afirmativa a la pregunta: ¿Estáis seguros de los que veis?... Para que luego basemos nuestra realidad en un: Si no lo veo, no lo creo... Yo casi preferiría un si no lo toco... y aún así, fallaría.

¿Qué son los espejismos? ¿Sueños o realidad? ¿Qué le pasa a la luz cuando viaja por un medio determinado? ¿Es posible haber visto el Monstruo del Lago Ness? En esta presentación intento dar respuesta a estas preguntas. Y lo hago, esta vez, en catalán. Espero que lo entendáis... y cuidado con lo que veis!!

Miratges
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: optica fisica)

4 comentarios:

dt dijo...

Ui!!! Quantes actualitzacions seguides! Veig que vas agafant ritme.
Jo de miratges vaig justet... el de la carretera i poca cosa més i tampoc gaire perquè condueixo més a la nit. A la nit hi ha miratges? :p

Teresa Luengo Michel dijo...

M'agradat molt!!! Especialmente el miratge superior (y sin segundas). Que me encanta como va tu blog.
Besicos murcianos!

Victor dijo...

Feia dies que tenia aquest blog abandonat i veig que m'he perdut molta cosa... he passat molt bona estona llegint-ho tot! Molt bons els acudits!!! Ara toca parlar de "si no ho toco no m'ho crec...", pot ser interessant...
Per cert, jo he vist el "Monstre de Banyoles"...i no era cap miratge.

ilamandarina dijo...

Em sembla Toni que a la nit és força difícil que es doni el fenomen dels miratges...

Sí, Teresa, els miratges superiors són més desconeguts i tenen la seva gràcia... a veure si m'animo i un dia d'aquests pujo el petit documentalet que vaig fer sobre els miratges!

Ja veus, Víctor, aquí anem sumant... El mosntre de Banyoles, en sèrio? I no era un físic resident a Banyoles?!! És broma... Ja m'ho explicaràs això del monstre!

Gràcies a tots i seguim mandarinejant!!!

ila